tisdag 16 april 2013

PIMPA FLASKAN DAGEN


PIMPA FLASKAN DAGEN

Vi började prata i klassrummet om att pimpa flaskan. Sussi förklarade vad pimpa flaskan var. Det var att pynta den. Uppdraget var att få flaskorna att åka så sakta nerför rutschkanan. Den skulle få så hög friktion som möjligt. Första gruppen var Lucas, Melvin och Joel, flaskan hette Random gigget. Andra gruppen var Ida, Aina och Hugo G deras flaska hette Allt om friktion. Tredje gruppen var Anton, Adam och Joy, deras flaska hette Teknikflaskan. Fjärde gruppen var Johannes, Kevin och Magne deras flaska hette Blixten. Femte gruppen var Josef, Sara och Hugo B, deras flaska hette YOHIO. Sjätte gruppen var Maja, Oskar och Viktoria, deras flaska hette Love.


 Här är Melvin med Random Giget, Blixten, Love, Teknik flaskan, Allt om friktion och Yohio. Här ser ni när vi pysslar och visar upp våra flaskor.





 

Nu var det dags att gå ut och se vem som gick långsammast. Blixten vann med oändligt med sekunder, eftersom den fastnade i banan och aldrig kom ner. Tvåa kom YOHIO med 3,2 sekunder och trea kom Teknikflaskan med 2.1 sekunder.  Fyra kom Random Giget med 1,8 sekunder. Femma kom Allt om Friktion med 1,7 sekunder och sist men inte minst kom Love med 1,6 sekunder och här är
vi när vi visar upp våra flaskor.






Skrivet av Lucas och Melvin!








































































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar